SEO Çalışması

 SEO çalışması, web sitelerin organik ve potansiyel trafiğe sahip olabilmeleri için büyük bir gerekliliktir. Özellikle işletme sahiplerinin aylık aktif olarak yaptırdığı seo çalışmalarının önemi yadsınamaz bir payda da yer almaktadır SEO Ajansı olarak İzmir'den tüm dünyaya seo çalışmaları için gerekli tüm desteği sağlamaktayız. Gerek e-ticaret gerekse kurumsal web siteler için sunmuş olduğumuz seo hizmeti ile oldukça başarılı sonuçlar elde etmenin gururunu taşıyoruz.

Başarı hikayenizi bizimle oluşturun. Web sitenizin seo çalışması için destek almak için TEL: 0232 400 48 48 arayabilir veya WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçebilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz.

SEO Çalışması Nedir?

SEO çalışması, ilgili web sitesinin daha çok organik ziyaretçi elde etmesi için yapılan çalışmalar bütünüdür. Gerek tekniksel SEO çalışmaları gerekse hedef kitlenize uygun SEO uyumlu içerikler ile hedeflenen anahtar kelimeler arasındaki köprüyü oluşturur.

SEO, gerek ürün gerekse hizmet satışlarınızın artması, marka bilinirliğinizin oluşması için olmazsa olmaz çalışmalar bütünüdür. En küçük örneğiyle şuan bu yazıyı okuyorsanız, bu durumun SEO sayesinde mümkün olduğunu anlayabilirsiniz. Hepimiz günlük hayatımızda arama motorlarında sayısız araştırmalar yapıyoruz. Bu durum kimi zaman bir konu hakkında bilgi sahibi olmak için kimi zaman ise bir ürün satın almak için gerçekleşebiliyor. Amaç her ne olursa olsun ilgili anahtar kelimelerde belirli bir konuma gelmeyi hedeflediğinizi düşünelim. Başarılı, organik ve dönüşüm odaklı potansiyel müşterilere ulaşmak için seo çalışmasına ihtiyacınız vardır. Durum böyle olunca bir SEO ekibine ihtiyaç duyabilirsiniz. Orbita olarak başarı ve performans odaklı seo çalışmaları sağladığımızı bilmenizi isteriz.

SEO çalışması sayesinde Google'in arama sonuçlarında aldığınız sıralamalar ne kadar iyi olursa, ziyaretçi sayıları da bir o kadar iyi olur. Önemli olan herhangi bir anahtar kelimede değil, sizlerin hedeflediği, sitenizde yer alan içeriklere yönelik hedef anahtar kelimelerde yer almaktır.

SEO Çalışması İle Üst Sıralarda Yer Almak Ne Kadar Zaman Alır?

Süreç, birçok farklı etkene göre farklılık gösterebilirken bu konuda net bir cevap vermek oldukça yanlış bir tutum olacaktır. Yaş almış, daha önce çeşitli çalışmalar yapılmış bir web site için oldukça hızlı sonuçlar elde edilebilirken, yeni açılan bir site için 2 ila 5 ay süre tanımanız gerektiğini bilmenizde fayda var. Bu konuda net bir tutum sergilemek, sıralama garantisi vermek oldukça yanlıştır. SEO çalışmaları zaman, özen ve bolca içerik ister. Ayrıca, belirli bir aşamaya gelmiş web sitelerine eklenen içeriklerin yayınlandıktan 1 gün sonra üst sıralarda yer alabildiğini gözlemlememiz oldukça mümkün.

Sabırlı olun ve profesyonel seo çalışması için bizimle tanışın.

Aylık SEO Çalışması Avantajları Nelerdir?

SEO, düzenli olarak yapılması gereken bir süreçtir. Bol emek, titizlik ve yeni içerik gerektirir. Aylık seo çalışması sayesinde sitenize eklenecek olan yeni içerikler ve seo düzenlemeleri site gelişimine katkı sağlar. Bu süreç yeni blog içerikleri, kategori ve ürün açıklamaları, teknik SEO düzenlemelerini kapsar.

Google'da saniyede 70.000 üzerinde aratılma yapılıyor. SEO, bu aratılmalardan sizin hedeflediğiniz kelimelerde üst sıralarda yer almanıza olanak sunar.  SEM'den ayrılan önemli özelliği reklamlarla değil, organik olarak kullanıcıların karşısına çıkma imkanı sunmasıdır.

  • Hedef kitlenize uygun potansiyel kullanıcı ziyaretleri almanıza imkan sunar.

  • Sektörde rekabet edebilmenize ve dijitalde lider bir konuma gelebilmeniz için gerekli ortamı oluşturur.

  • Değerli içerikler ile kullanıcı dostu bir web siteniz olmasını sağlar.

  • Düzenli yapılan aylık seo çalışmaları yüksek yatırım getirisi sağlamasıyla kendini sürekli geliştirir.

  • Ürün ve hizmet satışlarınızın, dönüşüm oranlarınızın artmasını sağlar.

  • Marka bilinirliğinin ve itibarının artmasını sağlar.

SEO Çalışması İçin Otoritenin Önemi

İçeriklerinizin başarılı bir şekilde listelenebilmesi, üst sıralarda yer alabilmesi için her şeyden önce güven kazanmak önceliktir. Web sitenizde sunulacak olan içeriklerin kaliteli ve SEO uyumlu olması bu güveni Google'a kazandırmak, başarılı bir şekilde kendinizi göstermeniz oldukça önemlidir. Gerçek hayatta bir marka imajının önemi ne kadar büyükse, bir web sitesi içerisinde yapılan SEO çalışmaları o kadar önemlidir.. Google algoritması, web sitenizde yer alan içeriklerin organik ziyaretçileri ile buluşmasına imkan sunar. Başarılı SEO çalışması ile kazanılan güven sonrası günden güne web site otoriteniz gelişir.

Web site otoritesinin gelişmesi ileri aşamada atacağınız adımları daha da güçlendirir. İçeriklerinizin arama motorlarında daha hızlı yer alması ve daha yoğun rekabetlere girebilme imkanı bu sayede oluşur. Başlangıç aşamasında üst sıralarda yer almakta zorlanan içerikleriniz, otoritenin gelişmesiyle kendini hedeflediğiniz konumlardan daha iyi bir alana getirebilir.

Site Hızının SEO Çalışmasına Etkisi Var Mıdır?

Evet, site hızı başarılı bir SEO süreci için bir gerekliliktir. Arama motorlarından sitenizi ziyaret eden kullanıcıların sitede kalma süresi de bir o kadar önemlidir. Site hızınız ne kadar iyi olursa bir o kadar da kullanıcı dostu olmuş olur. Bu sayede kullanıcılar sayfalarınıza giriş yaparken beklemeyecek, bu durum sayfada kalma süresini artıracaktır. SEO çalışması için sayfada kalma süresinin artması, tüm süreçlerde ve içeriklerde sıralama faktörünün emin adımlarla ilerlemesine olanak sunar.

Gerek kodlama, gerek görsel, gerekse kodlama gibi çeşitli sebeplerden dolayı site hızı yavaş olabilir. Orbita, SEO çalışmalarına başladığında SEO çalışmasına etki edebilecek tüm faktörleri düzenler. Site hızınızı optimize eder ve profesyonel, kullanıcı ve SEO dostu bir site alt yapısı kurgular.

SEO Çalışmasına Başlamak İçin Neler Gerekir?

Web Site

Her şeyden önce bir web siteniz olması ilk önceliktir. Eğer bir web siteniz yok ve hem yeni bir site hem de seo çalışmalarına ihtiyacınız varsa web tasarım hizmeti ile profesyonel bir site inşa ediyoruz.

Hedef

Hedefiniz, SEO çalışması istemenizdeki amacınız oldukça önemlidir. Daha önce SEO konusunda bir tecrübe edinmediyseniz, alanında uzman ekip arkadaşlarımız ile tanışın. Ne olduğunu bilmediğiniz bir çalışmanın size hiçbir faydası olmaz. Bundan dolayı ekip arkadaşlarımız gerekli hazırlıkları yapıp sizlere süreç konusunda en sağlıklı bilgiyi aktaracaktır.

Yeterli Bilgi

Süreç hakkında yeterli bilgiye sahip olmadan, SEO konusunun sizlere neler katacağını bilmeden bir yola çıkmak yanlış olacaktır. SEO çalışmalarında sizlere neler sunulacağı hakkında detaylı bilgi edinmeniz, sadece bizle değil, her kimle çalışırsanız çalışın olması gereken bir şeydir. Bizler SEO çalışması sağladığımız işletmelere bu süreci detaylarıyla aktarıyor, akıllarda soru işareti bırakmadan sağlıklı bir gelişim sürecine adım atıyoruz.

SEO Çalışması Fiyatları

Fiyatlar hedeflere göre değişkenlik gösterse de, 2022 yılında SEO çalışması fiyatları ortalama 2.500-50.000 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Sağlanacak olan hizmet içeriği ve kapsamı doğrultusunda şekillenen fiyatlar olsa da, Orbita; sizlere en uygun fiyatlar ile performans odaklı seo çalışması hizmeti sunar.

SEO çalışması fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.