Instagram Verilere Eriş Nereye Taşındı?

Günümüzün en popüler sosyal medya platformları arasında ilk sırayı çeken Instagram, 2022 yılında da sürekli olarak güncellemeler yapıyor. Instagram verilere eriş alanı ise son zamanlarda herkes tarafından merak edilen bir konu olarak göze çarpıyor. Birçok kullanıcı Instagram verilere eriş yok, kayboldu. Instagram verilere eriş nerede? Gibi anlık karmaşa içerisinde kalabiliyor.

Peki, yeni güncellemenin gelmesiyle beraber Instagram verilere eriş bölümü nereye taşındı? Birlikte inceleyelim.

Instagram Verilere Eriş Nerede?

Instagram, önceden uygulama üzerinden bizlere birçok farklı hesap verimize erişebilme imkanı sunuyordu. Yeni gelen güncelleme ile birlikte bu veriler artık e-posta adresimize iletiliyor.

Verilerinizi almak için yapmanız gerekenler oldukça basit.

  • İlk olarak Instagram profilinize gidin.

  • Sağ üst alanda yer alan hamburger menüye, ardından hareketlerin seçeneğine tıklayın.

  • En alt alanda yer alan download your information(bilgilerinizi indirin) seçeneğini girin.

  • E-posta adresinizi girin ve indirme talep et seçeneğine tıklayın.

Instagram, 14 gün içerisinde bu verileri bizlere ileteceğini söylese de genellikle birkaç dakika içerisinde hızlıca iletebiliyor. Bu alanda birçok farklı veri listesini görebilirsiniz.

Instagram Verilere Eriş Yok, Nereye Taşındı?

Endişelenmenize gerek yok, çok kısa sürede tüm verilerinize erişebilirsiniz. Yukarıdaki anlatılan adımları izleyin. Bahsetmiş olduğumuz gibi genellikle 1-2 dakika içerisinde veriler e-posta adresinize iletilmiş olacak. Bu alanda bağlantılarınızı, hesap hareketlerinizi, daha önce atmış olduğunuz mevcutta bulunan takip isteklerini, yorumları ve birçok detayı bulabilirsiniz.

Eskiden Verilere Erişme Paneli Nasıldı?

Önceden ayarlar, güvenlik alanından direkt olarak verilerimize ulaşabiliyorduk. Fakat yeni veri dosya sisteminin çok daha iyi detaylı ve iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Instagram Verilere Eriş Alanında Neler Var?

Eskiden birçok farklı veriyi çok hızlı bir şekilde uygulama üzerinden görüntüleyebiliyorduk. Yeni gelen bu sistem ile hesabımıza ait en incelikli detaylara dahi çok hızlı bir şekilde gözlemlememiz mümkün. İçerikler, yorumlar, mesajlar, aklımıza gelebilecek birçok farklı detay bizlere sunuluyor.

Instagram'ın verilere eriş alanı için yaptığı bu değişikliği nasıl buldunuz? Güncellenen alandan verilerinizi indirip duygu ve düşüncelerinizi yorumlar alanında bizimle paylaşabilirsiniz. Güncel bilgilerden faydalanmak için Instagram sayfamızı takip edebilir, diğer bloglarımızı inceleyebilirsiniz.